Aktuality

BEYOND THE BLACK prichádzajú s novým albumom „Hørizøns“.

Beyond The Black, 2020, foto: Chris Heidrich

Nemecká symfonická pop-rocková (miestami ľahko metalová) inštitúcia BEYOND THE BLACK sa opäť vynára na povrch a posúva sa na ďalšiu úroveň s nadchádzajúcim albumom „Hørizøns“, ktorý vyjde prostredníctvom Napalm Records 19. júna 2020. Kapela, ktorú vedie speváčka Jennifer Haben, na ňom ponúka naozaj široké spektrum symfonického a melodického rocku okorenené melodickými metalovými plochami v 13 piesňach. Album sa rozbieha ťažkou, no atmosférickou titulnou skladbou, ktorá prekypuje chytľavými melódiami a výraznými krištáľovo čistými vokálmi Jennifer.

Beyond The Black – Misery

Odkazujúc na ich prvý singel „Misery“, BEYOND THE BLACK dokazujú svoju sebadôveru a silu osloviť poslucháčov širokého melodického rozsahu obľubujúcich symfonickú virtuositu okorenenú metalovými fragmentami. V skladbe „Wounded Healer“ hosťuje Elize Rhyde z AMARANTHE a dodáva skladbe ešte väčšie emócie v krásnych a silných hlasových harmóniách, ktoré rozžiaria vaše dni v ťažkých časoch. Ďalším prvkom obohacujúcim zvuk BEYOND THE BLACK sú elektronické prvky, ktoré dominujú napríklad v skladbe „You Are Not Alone“.

Temnejšia a drsnejšia atmosféra skladieb vytvára príjemné prepojenie medzi rockovými, popovými a metalovými fragmentami hudby BEYOND THE BLACK. Album „Hørizøns“ bude príjemným počúvaním a vy sa môžete už teraz tešiť na rozhovor, ktorý vám prinesieme v júnovom čísle nášho magazínu.

Beyond The Black – Golden Pariahs

Related Articles

Back to top button