Aktuality

Zmena v zostave power metalových RAGE.

Rage, 2020, foto: Jörg Tochtenhagen

V roku 2015 Peavy (hlavný hnací motor, basgitarista a spevák skupiny) predstavil novú zostavu RAGE, ktorej súčasťou boli okrem neho bubeník Vassilios Maniatopoulos a gitarista Marcos Rodriguez. Táto zostava spoločne vytvorila tri albumy: „The Devil Strikes Again“, „Seasons Of The Black“ a tohtoročnú novinku „Wings Of Rage“. Avšak v RAGE opäť prichádza ku zmenám zostavy. Gitarista Marcos sa rozhodol z kapely odísť. Viac vysvetlil Peavy na svojom facebookovom profile:

„Náš gitarista a priateľ Marcos už nebude ďalej vystupovať s RAGE. Rozhodol sa tak z osobných súkromných dôvodov, ktoré si vyžadujú, aby sa pohol ďalej. Nemáme medzi sebou žiadne konflikty a nezhody, sme aj naďalej priatelia a budeme naďalej pokračovať v tvorení spoločnej hudby, len to bude skôr „v zákulisí“. Život sa neustále mení a tak je tomu aj u nás v RAGE. Keďže vždy chcem pre svojich priateľov len to najlepšie, akceptujem jeho rozhodnutie a prajem mu všetko dobre do budúcnosti. Zároveň plánujem budúcnosť RAGE. Uvažujem o znovurozšírení našej zostavy na kvarteto s dvoma gitaristami. Mojou predstavou je dať dokopy opäť perfektnú zostavu v duchu RAGE z deväťdesiatych rokov, akurát samozrejme na modernejšej úrovni. Momentálne na tom usilovne pracujeme a už onedlho vám predstavíme zreorganoizovanú zostavu kapely. Zostaňte zdraví, aby sme mohli opäť spoločne oslavovať našu spoločnú obľúbenú hudbu hneď, ako dostaneme koron krízu pod kontrolu.
Váš metalový brat, Peavy.“

Nechajme sa teda prekvapiť, čo pre nás Peavy nachystá. Jeho kvalitatívne latky sú nastavené vždy štandardne vysoko a nič iné neočakávame ani tentokrát!

Rage – True

Related Articles

Back to top button