Aktuality

Ostrava v plamenech na čele so SODOM ponecháva rovnakú zostavu pre rok 2021.

Sodom, 2020, foto: Moritz Mumpi Künster

Už pred mesiacom nám organizátori festivalu Ostrava v plamenech oznámili, že sa tohtoročný 7. ročník festivalu neuskutoční. Opatrenia spojené s koronavírusovou krízou im bohužiaľ neumožňujú festival realizovať.
„Je nám to veľmi ľúto a zrejme si dokážete predstaviť ten pocit márnosti po takmer ročnej intenzívnej práci, ktorú sme venovali tohtoročnému ročníku Ostrava v plamenech a s tým spojenými výdavkami, ktoré bohužiaľ žiadna poisťovňa nepoistí. Dobrou správou je, že sa nevzdávame a intenzívne pracujeme na budúcom ročníku, ktorý sa uskutoční uprostred budúceho leta tak, ako sme zvyknutí.“

Celý program festivalu sa organizátorom podarilo zachovať. To znamená, že sa môžete tešiť na SODOM, KISSIN‘ DYNAMITE, CREMATORY, DEAD LABEL, XIII. STOLETÍ, SYMFOBIA, WITCH HAMMER, FORREST JUMP, EGOSYSTEMA, IZNUTRI.

Ostrava v plamenech 2021

Práve SODOM odohrajú na festivale špeciálnu „Agent Orange“ show už spolu s novým bubeníkom Tonim Merkelom, ktorý v januári nahradil Stefana „Husky“ Hüskensa.

Sodom – Agent Orange

Druhou dobrou správou je, že sa Ostrava v plamenech vracia k dvojdňovému programu a to za rovnakú cenu vstupeniek !!!
Inými slovami, na druhý deň (aj keď vlastne prvý, pretože začneme v piatok) máte od organizátorov ako poďakovanie úplne zadarmo.

Pokiaľ ide o obsah prvého festivalového dňa, organizátori už tvrdo pracujú na tom, aby ste si to poriadne užili a zabavili sa, ako sa patrí.
Mená ďalších kapiel budú oznámené v najbližších týždňoch a mesiacoch.

Lístky na festival Ostrava v plamenech bude od zajtra opäť v predaji v sieti Ticketportal.

Related Articles

Back to top button