Aktuality

PRIMAL FEAR: Nové video a rozhovor v novom čísle.

Primal Fear, 2020, foto: Heilemania

„Čo bolo ťažké, je ťažšie. Čo bolo  epické, je dokonca epickejšie. Čo bolo rýchle, je rýchlejšie a čo bolo temné, je ešte temnejšie.“  Ťažko polemizovať s týmto tvrdením, pretože je pravdivé. Nový album „Metal Commando“ od PRIMAL FEAR nielenže prekonáva tradíciu, ktorá začala v roku 1997, ale zároveň vlieva do stuhnutých žíl novú, horúcu krv a nádej, že tento žáner nás prežije, keď nám niekto zhasne sviečku a pokiaľ budú medzi nami chodiť metalisti typu Mat Sinner, ktorý je hlavou nielen tohto metalového komanda, ale možnosť stretnúť sa s ním v ďalších známych hudobných spolkoch a projektoch, nie je náhodná skutočnosť.
Celé roky bol tradičným javom na každom obale albumov PRIMAL FEAR orol s roztiahnutými peruťami, ale môžete byť bez obáv, pretože hoci na novinke svieti vysmiata, pozitívne naladená lebka, tie oceľové perute tam stále sú a narobili už poriadny víchor.
Mat Sinner bol ako vždy pripravený odhaliť okolnosti vzniku nového albumu „Metal Commando“ a potvrdil, že je ozajstnou, živou metalovou veličinou.

„Tiež sa mi to nechce veriť, že prešlo už 23 rokov od vydania nášho prvého albumu. Všetci samozrejme starneme, akurát hudba nestarne. Tá je stále prítomná v súčasnosti tak, ako sme ju kedysi stvorili. Keď sme zakladali kapelu, nikto by si nebol pomyslel, že ešte za vyše 20 rokov budeme hrávať na veľkých koncertných pódiách a vydávať albumy. Podľa mňa, čo sa týka albumov, ideme s kvalitou stále vyššie, posledné štyri albumy boli skvelé, ale pri tomto poslednom som spokojný so všetkým – tvorbou, hudbou, nahrávaním, produkciou, skrátka všetko perfektne vyšlo,“ žiaril spokojnosťou Mat hneď na úvod nášho rozhovoru. Celý rozhovor si budete môcť už o pár dní prečítať v novom čísle nášho magazínu.

Dnes navyše PRIMAL FEAR vypustili druhý singel „I am Alive“ z nového albumu, ktorý oficiálne vyjde 24. júla.

Primal Fear – I am Alive

Related Articles

Back to top button