AktualityPripravované podujatia

Steelfest – fínsky metalový sviatok

12. - 15. mája 2022, Hyvinkää, Fínsko.

Už len 10 dní zostáva do začiatku fínskeho metalového sviatku Steelfest. Pri tejto príležitosti zverejňujeme finálny line-up, z ktorého bol na poslednú chvíľu pre Coronu vyradený japonský SIGH. Zverejnené sú už aj hracie časy jednotlivých kapiel, ktoré budú vystupovať na dvoch pódiách, pričom ich hracie časy sa nebudú prekrývať. Z naposledy pridaných kapiel je možno potrebné spomenúť SLAGMAUR (Nor), VALKYRJA (Swe) či GORGON (Fra). Jubilejný 10. ročník zahája fínski alkoholici AZAZEL vo štvrtok 12.05.2022 o 17:00 hod. a celý fest bude ukončený vystúpením nórskych TAAKE.

Všetky typy lístkov sú zatiaľ dostupné, ale niektoré typy sa tento týždeň pravdepodobne vypredajú.
Viac sa dozvieme na udalosti k festivaluhttps://m.facebook.com/steelfestopenair/resp. na webovej stránkehttps://steelfest.fi/ .

A pre fanúšikov hokeja pripomínam, že počas festivalu sa vo Fínsku konajú majstrovstvá sveta v hokeji, tak môžeme naším hrdinom z Pekingu pomôcť vylepšiť výsledok z olympiády, základnú skupinu náš tím má v Helsinkách a napr. deň po skončení festivalu 16.05.2022 o 16:30 hod. hráme o prvé miesto v skupine s Kanadou. Tak poďme na top BM festival na svete a zároveň povzbudiť našich chlapcov v bojoch o medaile.

NECROBUTCHER666

Related Articles

Back to top button