Aktuality

BODYFARM konečne s novým albumom „Ultimate Abomination“

BODYFARM - Ultimate Abomination, Edged Circle Productions, 24. februára 2023, digital, CD, LP, ltd. LP farebné verzie

Holandská death metalová ikona BODYFARM zverejnila nové video „The Swamp“, ktoré režíroval a upravil Sebastiaan Spijker pre Multi Media Music Video Production. Je treťou zverejnenou skladbou z veľmi očakávaného piateho albumu skupiny „Ultimate Abomination“, ktorého oficiálne vydanie je naplánované na 24. februára 2023 prostredníctvom Edged Circle Productions.

BODYFARM, ktorý vznikol v roku 2009, začal svoj hudobný život ako old schoolová, na klasiku orientovaná death metalová kapela. Dnes vystupuje s novou, solídnou štvorčlennou zostavou s o niečo väčším black metalovým vplyvom ako na začiatku. Hoci sa ich zostava v priebehu rokov veľmi zmenila – najmä kvôli tragickej strate zakladateľa Thomasa Woutersa v roku 2019, ako aj priateľskému rozchodu dlhoročného bubeníka Quinta Meerbeeka – BODYFARM sú tak ako vždy, oddaní svojej základnej myšlienke.

Niektoré z hudobných vrcholov kapely doteraz boli vystúpenia na 70.000 Tons Of Metal (festivalovej plavbe), turné po Európe s Death To All a vystupovanie na takých veľkých nemeckých letných festivaloch ako Party.San a Summer Breeze. So svojou súčasnou zostavou má BODYFARM opäť ambíciu byť v budúcnosti oveľa aktívnejšou súčasťou takýchto podujatí a celkového hudobného kolotoča.

Tracklisting Ultimate Abomination
1. Torment [3:30]
2. Symbolical Warfare [4:45]
3. The Wicked Red [5:19]
4. Blasting Tyranny [3:47]
5. The Swamp [6:35]
6. Carving Repentance [4:58]
7. Empire of Iniquity [3:50]
8. Soul Damnation [3:50]
9. Sacrilege of the Fallen [3:31]
10. Charlatan Messiah [3:33]

BODYFARM lineup:
Ralph de Boer – bass/vocals
Alex Seegers – guitars
Bram Hilhorst – guitars
David Schermann – drums

MIROSLAV „KREMATOR“ GALGÁNEK

Related Articles

Back to top button