Aktuality

Dánska thrashová úderka DEMOLIZER s novým albumom

Väčšina hudobného priemyslu predpovedala nový thrashový súmrak po tom, čo scénu začiatkom 21. storočia zasiahla tretia vlna a poskytla dostatok novej krvi, aby nahradila odchádzajúcich veteránov ako napríklad SLAYER. Ukázalo sa, že o 20 rokov neskôr mladá dánska kapela odmietla hrať status quo, kedy scénu náhle a násilne zasiahol jeden z najvzrušujúcejších debutových albumov „Waste ‘Em All“ od MUNICIPAL WASTE. Tou kapelou boli DEMOLIZER a v roku 2022 sa opäť dostali do štúdia s nahrávaním nového albumu „Post Necrotic Human“, po tom, čo so svojimi otriasajúcimi vysokorýchlostnými riffmi a drvivými hromovými breakdownami precestovali Dánsko. Nový album bol nahraný a zmixovaný v Plague Studios, mastering prebehol v No Masters Voice.

To znamená, že čoskoro budete môcť potrestať svoje okolie nekonečným revom novej nahrávky DEMOLIZER na každej streamovacej platforme a na vašom gramofóne! „Post Necrotic Human“ vyjde 7. júla 2023 na LP (gatefold, 180 g, čierny vinyl, limitovaný počet 300 ks) a digitálnych formátoch prostredníctvom Mighty Music.

Predobjednávky sú k dispozícii  tu.

Demolizer, ktorý vznikol v roku 2018, hrá drvivý, tvrdý a nekompromisný thrash metal, ktorý vás prinúti si zbierať zuby rozdrvenými prstami po tom, čo ste sotva prežili „kotol“. DEMOLIZER je prejavom veľkého, nahnevaného prostredníka namiereného smerom k establishmentu, ktorý vám dáva ten najtvrdší, najrýchlejší a najthrashovejší thrash metal, o akom ste kedy snívali! Títo Dáni mali za posledné tri roky na svojom konte dve nahrávky: debutový album „Thrashmageddon“ a EP „Upgrade“, ktoré získalo dobré recenzie z celého sveta. S viac ako 100 vystúpeniami sú viac než pripravení vytrhnúť vám črevá svojimi riffmi ostrými ako žiletka a pošliapať ich rozpadnuté zvyšky, len aby zaručili, že prvé štyri rady davu budú mať odtrhnuté hlavy.

Lineup:
Bjørn Hjortgaard – bass
Max Petrén Bach Hansen – drums
Aria Mobbarez – guitars
Ben Radtleff – guitars, vocals

Tracklist:

A1. Post Necrotic Human
A2. Fascist State
A3. The Butcher
A4. Crossfire
A5. Sarnarth

B1. Killing A Friend
B2. Day After Day
B3. The Wheel
B4. Capital Punishment
B5. Warmonger

MIROSLAV „KREMATOR“ GALGÁNEK

Related Articles

Back to top button