Aktuality

Extrémni death metalisti Ancient Malignity vydali svoj druhý album

Extrémni death metalisti Ancient Malignity aktuálne streamovali celý svoj veľmi očakávaný druhý album „Dehumanization Dawn“ na kanáli Death Metal Promotion YouTube. Album bol oficiálne vydaný 1. októbra prostredníctvom Inhuman Assault Productions. Vypočujte si „Dehumanization Dawn“ v celom rozsahu exkluzívne TU.

Ancient Malignity, pochádzajúci z Nevady, debutovali v roku 2020 s albumom s eponymným názvom taktiež prostredníctvom Inhuman Assault Productions. Zbesilý útok Ancient Malignity by mohol byť neočakávaný – alebo skôr nič netušiaci – nebyť iných súbežných kapiel power-tria, medzi ktoré patria kolegovia z kapiel Triumph a Ritual Genocide. Zatiaľ čo barbarstvo Ancient Malignity stojí vedľa týchto dvoch beštiálnych hord, ich ešte hlbšie základy v extrémnom death metale – a tento výkon zatienili svojim druhým albumom „Dehumanization Dawn“.

Ako stratená relikvia z polovice až konca 90. rokov, druhý album Ancient Malignity sa rozprúdi a krája s palpitujúcou presnosťou a gangrenóznou drsnosťou. Tí maniaci tam vonku, ktorí držia vysoko pochodeň takých starých bohov, ako je Order From Chaos, Imprecation, Sacramentary Abolishment, America’s Crucifier, Old Vital Remains a najstarší Kataklysm, by mali nájsť útechu s červenými očami v bleskových a zahmlených decibeloch vystavených na Dehumanization Dawn . Dokonca aj samotná produkcia znie dobovo autenticky – zatuchlo, špinavo a žalárom, no nie menej svalnatá – a hoci tóny a textúry môžu tvoriť pevný základ pre mnohé death metalové nahrávky, sú to ruky tých, ktorí budujú tento ušľachtilý základ.

Na čom najviac záleží: Ancient Malignity teda náležite vyniká v umení labyrintového, no lineárneho písania piesní, vďaka čomu je Dehumanization Dawn najlákavejším spletencom medzi starovekými chodbami.

Info o predobjednávke nájdete TU na Inhuman Assault’s Bandcamp.

Tracklisting for Ancient Malignity’s Dehumanization Dawn
1. Dehumanization Dawn
2. Indoctrination Terror Offense
3. Abomination Experiment
4. Pedoswine Obsolescence
6. Dystopian Subjection
7. Pernicious Fixation
5. The Extortion Epoch
8. Algorithmic Brainwash Entity
9. Intrusive Surveillance Mechanism
10. Viral Hysteria Infliction

MORE INFO:
www.facebook.com/ancientmalignity

www.inhumanassault.com
www.inhumanassault.bandcamp.com
www.facebook.com/InhumanAssaultProductions 

(Tlačová správa)

Related Articles

Back to top button