Pripravované podujatia

Koncert SEMBLANT v Bratislave je preložený predbežne na 8. september 2020.

Semblant, 2019

Jedna z najznámejších brazílskych melodic death metalových kapiel SEMBLANT na čele s charizmatickou Mizuho Lin prichádza v rámci európskeho turné po prvýkrát na Slovensko. Tvorba kapely predstavuje jedinečnú zmes melodického death metalu s prvkami dark/gothického metalu.
Kapela vznikla v roku 2006 a po niekoľkých zmenách v zostave sa stabilizovala a postupne sa stala jednou z najdôležitejších metalových kapiel v Brazílii. Navyše, je považovaná za jednu z prvých „Vampiric“ metalových skupín v krajine.

Napriek svojím charakteristikám, nie je možné presne definovať hudbu kapely a zaradiť ju do konkrétneho hudobného štýlu. SEMBLANT majú extrémne ťažký zvuk (vedený dvoma sedemstrunovými gitarami a rýchlymi bicími), plus veľa všestranných vokálov, ktoré prezentuje Sergio a speváčka Mizuho.
Ako support sa predstavia fínska moderná metalová kapela AS I MAY, ktorá kombinuje melodický metal, post hardcore a metalcore. Ďalej sa na pódium postavia melodickí taliani SECRET RULE a symfonici BENEATH MY SINS z Francúzska.
Držíme palce usporiadateľom i kapelám, aby im bolo umožnené v septembri tento koncert ako aj celé turné zrealizovať.

Semblant – Murder Of Crows

Related Articles

Back to top button