Pripravované podujatia

NIGHTWISH sa v rámci európskeho turné predstavia v decembri v Prahe.

Nightwish, foto: Tina Korhonen, 2019. All rights reserved.

Fíni NIGHTWISH sa vracajú ku svojim fanúšikom v Európe v rámci svojho veľkého európskeho turné! NIGHTWISH vo veľkolepšj show predstavia naživo svoj najnovší a veľmi úspešný album „HUMAN.:||:NATURE“. O kapele je známe, že ide o jednu z najlepších koncertných kapiel na metalovej scéne a tieto chýry sú NIGHTWISH pripravení potvrdiť na 100%. Jedna zastávka na tomto turné bude patriť aj Českej republike. Koncertná premiéra nového albumu prebehne v nedeľu 6.12.2020 v pražskej O2 Aréne.

Môžete sa tešiť na jedinečný pódiový dizajn a kopu pyrotechnických efektov. Fínski symfonici vám opäť ponúknu grandiózne audiovizuálne dobrodružstvo.

Nightwish – Shoemaker

Nemenej zaujímavý je aj špesiálny hosť turné. Nie sú ním nikto menší, ako dnes už legendárni metaloví náladotvorci AMORPHIS (taktiež z Fínska), ktorí ešte stále propagujú svoju minuloročnú parádnu nahrávku „Queen Of Time“. Celý večer ale odštartuje fínska industriálna metalová kapela TURMION KÄTILÖT, ktorá predstaví svoju tohtoročnú novinku „Global Warning“.

Amorphis, 2018, foto: Ville Juurikkala

Určite si túto nevšednú hudobnú udalosť nenechajte ujsť! 

Predej vstupeniek bude zahájený v piatok 15. mája o 10:00!
Vstupenky si budete môcť zakúpiť len v predajných sieťach Ticketmaster a Ticketportal!

V aktuálnom čísle nášho magazínu nájdete veľký rozhovor s Floor Jansen a Troyom Donockleyom o novom albume NIGHTWISH, ktorý sa zároveň stal aj albumom čísla s plným počtom bodov. A taktiež vás poteší plagát s Floor. Kúpiť si ho môžete v našom eshope bez poplatku za poštovné!

Related Articles

Back to top button