Aktuality

CONSTELLATIA z Kapského Mesta zdieľa svoj debutový album v plnej dĺžke.

Constellatia, 2019

CONSTELLATIA z juhoafrického Kapského Mesta, je spoločnou víziou Gideona Lamprechta a Keenana Oakesa, ktorí založili aj známe zoskupenia CROW BLACK SKY a WILDERENESSKING.

„The Language of Limbs“ je v podstate post-metalovou nahrávkou s black metalovými a progresívnymi vplyvmi a zdravou dávkou ambientnej atmosféry vkusne doplnená nostalgiou a romantikou. „Je to nahrávka, ktorá vychádza zo zúfalstva, je to hudobný únik z utrpenia, ktoré obaja zakladajúci členovia museli v posledných rokoch vo svojich životoch prekonať,“ komentuje nahrávku Gideon Lamprecht. „Je to album o posadnutosti a jej prekonaní. Je to víťazná nahrávka,“ dodáva Keenan Oakes.

Constellatia – The Language Of Limbs

CONSTELLATIA už krátko po svojom vzniku (v septembri 2018) doplnili svoje rady talentovanými hudobníkmi (Adam Hill – gitara, Lawrence Jaeger – bicie) a už čoskoro dokončili prácu na prekrásnej a emotívnej jazde, ktorou je „The Language Of Limbs“. Album pôvodne vyšiel v novembri minulého roka vo vydavateľstve Isolation Records. Na albume sa objavuje aj niekoľko kvalitných hosťujúcich spevákov, menovite Alison Rachel z HONEYMOAN a renomovaná speváčka a skladateľka Lucy Kruger. Album je doslova nevyhnutnosťou pre fanúšikov CULT OF LUNA, OPETH, PINK FLOYD alebo WOLVES IN THE THRONE ROOM a vychádza v reedícii práve dnes vo vydavateľstve Season Of Mist.

„Sme radi, že vám môžeme priniesť premiéru „The Language Of Limbs“. Ako dlhoroční priaznivci Season of Mist je CONSTELLATIA poctená tým, že je v spoločnosti toľkých neuveriteľných skupín a tešíme sa na toto dobrodružstvo. Dúfame, že sa vám tento prvý album bude páčiť, pretože sme naň hrdí,“ vyjadrili svoje pocity z premiéry albumu v novom vydavateľstve členovia CONSTELLATIA.

Zoznam skladieb na albume „The Language Of Limbs“:
1. All Nights Belong to You
2. In Acclamation
3. Empyrean
4. The Garden

Constellatia – The Language Of Lims (Full Album)

Related Articles

Back to top button