AktualityPripravované podujatia

Štefanská Metelica vo zvolenskom klube Wake Up

MARTUROS, MANYAC, BLOODY REDEMPTION, SCELLEUS a TECHNOLOGY OF DEATH, 26.12.2022, Zvolen, Wake Up Club, štart 19:00 hod., vstupné: 10,-€

Vo Zvolenskom klube Wake Up sa 26. 12. 2022 uskutoční metalová štefanská zábava, na ktorej sa predstaví 5 skvelých kapiel. MARTUROS, MANYAC, BLOODY REDEMPTION, SCELLEUS a TECHNOLOGY OF DEATH.

Ako prvá sa predstaví kapela Scelleus, ktorá žánrovo plavá vo vodách progresívneho melodického metalu. Zoskupenie tvoria 4 členovia so ženským vokálom.

Nasleduje kapela Technology of Death, ktorá zahrá svoj skvelý nefalšovaný thrash metal. Zažijete kvílenie gitár, hrom basy, rachot bicích a poriadny krik.

Ďalšou v poradí je thrash kapela Manyac, snažiaca sa v správnom momente pomiešať  všetky svoje inšpirácie. Nečakajte len Slayerovskú klepanicu, ale aj kopu melódií a sem tam aj corový break.

Predposledná kapela večera budú melodici Marturos, ktorá zahrá pecky z nového albumu „Thy Will Be Done“, ktorý mixuje harmonické elementy old schoolovej metalovej muziky s moderným a energetickým metalom. Môžete sa tešiť na tvrdé riffy, skvelé melódie a ostrý ženský vokál.

A ako posledná kapela sa predstaví old school death metalová formácia Bloody Redemption, ktorá bude na akcii prezentovať nový album „Hit to the Gore“.

Pondelok, 26.12.2022, Zvolen – Wake Up, štart 19:00 hod., vstupné: 10,-€

(Tlačová správa)

MIROSLAV „KREMATOR“ GALGÁNEK

Related Articles

Back to top button