AktualityPripravované podujatia

Šou plná svetových rockových hitov v podaní orchestra čoskoro v Bratislave

PRIME ORCHESTRA už 14.5.2023 o 19:00 v Bratislavskej NTC aréne

Rockové hity v podaní orchestra, kapiel, DJ, chóru, vokalistov. Tento jedinečný mix odpáli svetoznámy PRIME ORCHESTRA v Bratislave už 14.5.2023. Rock Sympho Show – hudobno-svetelná šou rozohrieva krv a privádza publikum do šialenstva pri hraní obľúbených skladieb od SYSTEM OF A DOWN, SCORPIONS, QUEEN, AC/DC, METALLICA, RED HOT CHILI PEPPERS, DEEP PURPLE, DEPECHE MODE a iných svetových kapiel.


Fenomén PRIME ORCHESTRA vtrhol v roku 2014 do hudobného a koncertného priestoru na vlne novej ukrajinskej hudby. Inovatívny orchester sa okamžite stal lídrom koncertných programov s vlastným Sympho Show. Prime Orchestra vytvoril covery a mash-upy svetových hitov prezentované s vizuálnymi efektami. Agentúra Show Slovakia vám tento fenomén prináša do Bratislavy. Súčasťou orchestra je rocková kapela, vokalisti, DJ, zvukové a svetelné efekty.

Navyše aj interakciu dirigenta s publikom možno pokojne označiť za nový žáner symfonického stand-upu, ktorý bez jediného slova privádza publikum do extázy. Výsledok: Už 9 rokov – 20 programov a 700 koncertov, plné sály po celom
európskom kontinente aj mimo neho. Za tým všetkým sa skrýva obrovská profesionalita celého PRIME ORCHESTRA.
Zažite nezabudnuteľný večer a nechajte sa uniesť kvalitnou symfonickou rockovou hudbou.

https://www.ticketportal.sk/event/Prime-Orchestra?idpartner=417

(Tlačová správa)

MIROSLAV „KREMATOR“ GALGÁNEK

Related Articles

Back to top button