Aktuality

BOUNDLESS CHAOS s debutovým albumom

Dnes, starodávni death/thrasheri Boundless Chaos streamujú celý svoj očakávaný debutový album „Sinister Upheaval“ na YouTube kanáli New Wave of Old School Thrash Metal. Vydanie debutu je naplánované na 19. januára prostredníctvom Dying Victims Productions.

Boundless Chaos, pochádzajúci z Nemecka, krajiny, ktorá vždy prekypovala starým thrash metalom, bol založený v roku 2017, keď M.F., P.K., T.B. a M.J. vytiahli krvavý death/thrash priamo z popola pekelného ohňa. Brutálnym prívalom bicích, sekajúcich gitár a pulzujúcimi basovými linkami bez prepáčenia uctievajú zvuk starých čias. Boundless Chaos vychrlili pekelné evanjelium chaosu, prevratov, ohňa a antifašizmu cez EP v roku 2020 a potom cez dva split-albumy v roku 2020 – jedno s Idle Ruin, druhé s kolegami Reign in Blood.

To najlepšie však ešte len malo prísť a teraz to prišlo v debutovom albume, „Sinister Upheaval“. Výstižne nazvaná skladba „Sinister Upheaval“ je pustošivý nápor umierajúceho thrashu, postavená na horiacich základoch raného Dark Angel, Possessed, Devastation, Sepulturovskej „Schizofrénie“ a samozrejme Persecution Mania od Sodom (a dokonca aj Agent Orange!).

Žiadne triky, žiadna moderna, žiadne nemetalové vplyvy – len priamočiary a priamočiary THRASH METAL z krutých rokov 1986 a ’87, vypálený do chrumkava a pripravený zapáliť VÁS!

(Tlačová správa)

Related Articles

Back to top button