Aktuality

Plzeňský Metalfest v júni 2021. Pribudne deň navyše!

Powerwolf na Metalfeste 2019, foto: Juraj Bednárik

Jedenásty ročník tohto obľúbeného sviatku metalovej muziky sa mal uskutočniť v júni tohto roka. To však kvôli epidémii, obmedzeniam a teraz už aj zákazu vlády nie je možné v tomto termíne zrealizovať. A tak je agentúra Pragokoncert nútená 11. ročník festivalu presunúť na termín 3. – 6. júna 2021. Tá medzičasom komunikovala s umelcami ohľadom presunutia frestivalu na tento nový termín a oznámila nám skvelú správu. Podarilo sa preložiť festival takmer bezo zmien a navyše sa návštevníci festivalu môžu tešiť na jeden koncertný deň v amfiteátri Lochotín navyše!
Áno, METALFEST sa v budúcom roku rozšíri na štyri plnohodnotné dni. Deň navyše je vo štvrtok 3. júna. Účinkujúcich pre tento „deň naviac“ budú čoskoro oznámení. Už zakúpené vstupenky samozrejme ostávajú v platnosti aj na nový termín. Vzhľadom na to, že bude festival rozšírený o plnohodnotný deň, tak sa ruší Opening party. Vstupné za zrušenú Opening party vám agentúra vráti. Ten, kto má na párty zakúpenú vstupenku, môže napísať na e-mail: mikeskova@pragokoncert.com a požiadať o vrátenie peňazí. Ak by ste sa rozhodli ponechať si vstupenku na Opening party, podporili by ste tým METALFEST, ktorý preložením termínu a aj nutnosťou doplniť štvrtý plnohodnotný festivalový deň, dostáva citeľnú finančnú ranu.

Tu je aktuálny prehľad účinkujúcich kapiel, ktoré vystúpia na 11. ročníku METALFESTU v Plzni v dňoch 3. – 6. 6. 2021: RUNNING WILD, WITHIN TEMPTATION, ELUVEITIE, SOULFLY, DORO, SONATA ARCTICA, HYPOCRISY, GLORYHAMMER, ENSIFERUM, delain, FREEDOM CALL, RAGE, SALTATIO MORTIS, BLOODBOUND, HERMAN FRANK, THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA, FOLLOW THE CIPHER, VICTORY, DALRIADA, TRI STATE CORNER, MAJESTIC, S7N, SYMFOBIA, DARK GAMBALLE + ďalší, ktorí vystúpia počas štvrtka a budú oznámení postupne.
Všetci účinkujúci aj široký tím usporiadateľov sa na vás už teraz tešia a veria, že sa všetci za rok stretneme v krásnom prostredí amfiteátra Lochotín!

Vieme, že rovnako ako pre nás, tak aj pre veľa z vás je teraz veľmi zložitá a neľahká doba, a tak sa držte a buďte zdraví! Nech si ten METALFEST za rok poriadne užijeme!

Zdroj: Pragokoncert

Related Articles

Back to top button