Aktuality

SEPTICFLESH v novom čísle: Neviem ani slovami opísať, aké to je, byť v divadle s orchestrom, zborom a stáť pred 3000 šialenými Mexičanmi.

Septicflesh, 2018, foto: Stella Mouzi

Grécki deathmetaloví symfonici SEPTIFLESH už onedlho vydajú na BlueRay/DVD legendárný koncert „Infernus Sinfonica MMXIX„, ktorý nasnímali vo februári minulého roka vo vypredanom divadle Metropolitan Theater v Mexico City. Táto nezabudnuteľná noc bola najväčšou produkciou svojho druhu v tomto divadle a okrem kapely sa v ten večer fanúšikom predstavilo vyše 100 ďalších hudobníkov vrátane symfonického orchestra „Symphonic Experience Orchestra“, zboru „Enharmonia Vocalis Choir“ a detský a mládežnícky zbor „National University of Mexico“.

Rock Hard SK/CZ, číslo 58

V novom čísle 58, si budete už o pár dní môcť prečítať rozhovor s gitaristom Christosom Antoniouom, ktorý sa s nami podelil o množstvo zážitkov spojených s týmto dobrodružstvom.
„Áno, Latinská Amerika nie je ako Nemecko, ale ak nájdeš profesionálov, ktorí robia svoju prácu, dokážeš hocičo. Mexičania dokázali, že majú dostatok odhodlania a vedia sa sústrediť. Samozrejme, všetko sa odohrávalo pod naším vedením, ale dokázali, že ak tvrdo pracuješ, dokážeš zabezpečiť aj takýto projekt, ako je koncert metalovej skupiny s orchestrom. Je to naozaj veľký projekt, zahŕňa veľa ľudí, musíš sa zorganizovať, brať veci vážne, mať rozpočet, podporu od promotéra,… Finálny výsledok ovplyvňuje veľmi veľa faktorov,“ povedal Christos na margo neblahej povesti promotérov z južnej Ameriky.

Septicflesh – Infernus Sinfonica MMXIX – teaser

Zoznam skladieb zaznamenaných počas koncertu „Infernus Sinfonica MMXIX„:
1. Intro
2. Portrait of a Headless Man
3. Martyr
4. Prototype
5. The Pyramid God
6. The Enemy of Truth
7. Communion
8. The Vampire from Nazareth
9. Dogma of Prometheus
10. Lovecraft’s Death
11. Dante’s Inferno
12. Persepolis
13. A Great Mass of Death
14. Anubis
15. Dark Art

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button