Aktuality

LUCIFER’S CHILD a MYSTIFIER prichádzajú s novým split EP „Under Satan’s Wrath“.

Lucifer’s Child, 2022, foto: Stamos Abatis

Grécki black metaloví černokňažníci LUCIFER’S CHILD vypustili novú skladbu „Satan’s Wrath“ z ich pripravovaného split albumu s brazílskymi MYSTIFIER. Split album s názvom „Under Satan’s Wrath“ vyjde 25. marca pod značkou Agonia Records. 

Splitko „Under Satan’s Warth“ napriek vzdialenosti oceánu, ktorý obe kapely od seba delí, zobrazuje bezhraničnosť black metalu v pravom slova zmysle. Zrážka brazílskeho okultizmu a helénskeho rúhania vedie k bujným zvukovým dojmom v pekelnom tanci kultúr, odetých v zlatočiernom odeve od Mitchella Nolteho (ABORTED, BAEST).

George Emmanuel (ex-ROTTING CHRIST), ktorý v roku 2013 spoluzaložil LUCIFER’S CHILD, poznamenal: „Po takmer roku a pol izolácie a dôkladnej príprave sa zrodilo nové semeno zla, „Under Satan’s Warth“. Obsahuje tri nové piesne od každej kapely s niekoľkými špeciálnymi odhaleniami, v ktorých sa zmývajú rozdiely medzi MYSTIFIER a LUCIFER’S CHILD. Ďalší krok za hranice bezpečia, ďalší krok do priepasti, kde nás naša túžba tvoriť a meniť zvuk oslobodzuje.“

V mene skupiny MYSTIFIER, ktorá existuje od roku 1989, zakladateľ Beelzeebubth poznamenal: „Je mi potešením zúčastniť sa na tomto monunentálnom split EP s našimi gréckymi bratmi. Zároveň je to skvelá príležitosť predstaviť našich nových členov kapely: Kaverna na sólovej gitare a Apophysa za bicími. S Georgeom sme sa stretli počas dlhého európskeho turné v roku 2016. Som rád, že ho vidím dobýjať svet s LUCIFER’S CHILD. Dúfam, že v blízkych časoch, po tejto pandémii, budeme môcť opäť spolu zdieľať pódium.“

Všetky skladby MYSTIFIER boli nahrané a zmiešané v Usb Studio (rytmické gitary) a Darkside Studio (bicie, sólové gitary, basgitara, klávesy a spev). Všetky skladby LUCIFER’S CHILD boli nahrané a zmixované v Pentagram Studio (ROTTING CHRIST, SEPTICFLESH), kde sa George Emmanuel postaral aj o mastering celej nahrávky.

Mystifier, 2022, foto: Leandro Cherutti

Related Articles

Back to top button