Aktuality

Rock Hard – Obsah čísla 58.

Rock Hard SK/CZ – číslo 58 (jún – júl 2020)

Kúpiť nové číslo | Objednať predplatné

Zdravíme všetkých našich čitateľov a podporovateľov. Radi by sme vám predstavili obsah nového čísla 58. Ako sme vás už na našom webe i sociálnych sieťach informovali, na obálke nového čísla sú POWERWOLF, ktorí v týchto dňoch vydávajú netradičnú výberovú a výročnú kolekciu „Best Of The Blessed“. Vy si môžete v novom čísle prečítať rozhovor s gitristom Matthewom Greywolfom.

Ďalšími nemenej silnými titánmi sú nemeckí thrasheri DESTRUCTION, ktorí to valcujú už od. raných 80-tych rokov a v júli vydajú nový koncertný album „Born To Thrash (Live in Germany)“. O koncertoch, turné a súčasnej situácii v hudobnom priemysle sme sa porozprávali s legendárnym basákom a spevákom Schmierom.

Veľmi silným albumom, alebo skôr EP, nás tento rok obdarili TRIPTYKON, ktorí nám ponúkli úžasné živé prevedenie ich skompletizovaného diela „Requiem (Live at Roadburn 2019)“, ktoré bolo zaznamenané s doprovodom symfonického orchestra z Holandska – Metropole Orkest.

Poľskí death (death/thrash) metaloví veteráni zo skupiny VADER sa do povedomia a obľuby fanúšikov dostali už pred desiatkami rokov a svoju vysokú latku v danom žánri si udržujú doteraz. Začiatkom mája im vyšiel ďalší štúdiový album „Solitude in Madness“, ktorý hoc nemá ani pol hodinu, dokáže poriadne hudobne zabíjať. I napriek ťažkým časom (a možno i práve preto) sme si s lídrom kapely Piotrom veľmi solídne „pokecali“ a to nie len o novom albume.

Kompletný zoznam rozhovorov v čísle 58:
POWERWOLF, DESTRUCTION, SEPTICFLESH, BARISHI, PRIMAL FEAR, MUSHROOMHEAD, VADER, BPMD, DROM, THE WISE MAN’S FEAR, DIE KREATUR, FREEDOM CALL, TRIPTYKON, DARK SARAH, HAVOK, CHRONUS, BEYOND THE BLACK, AVERSIONS CROWN, TENGRI, ONE LIFE ALL-IN, SHAMAN ELEPHANT, PALAYE ROYALE, CONQUEST ICON, GRAND MASSIVE, NEW FOUND GLORY, SOJOURNER, THE ACACIA STRAIN, AIRBAG, MAKE THEM SUFFER, BLEEKER
Black Pages: GRAVE CIRCLES, GAEREA, ODRAZA, BAIT

V čísle 58 nájdete aj vyše 80 recenzii nových albumov. Albumom čísla 58 sa stala novinka „Prehensile Tales“ od progrockových PATTERN-SEEKING ANIMALS.

Štyri plagáty sú súčasťou aj nového čísla a na vašu stenu pribudnú LAMB OF GOD, DEE SNIDER, DEVILDRIVER alebo KONVENT.

Related Articles

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button